Saabbooks.com

De tweede editie is uit, speciaal voor het Saab Club 65 event. Klik hier.

De eerste editie van ‘Van Ursaab tot Aero-X’ is uit! Het betreft een speciale editie met een gelimiteerd aantal van 120 exemplaren, waarvan 100 voor www.900classic.nl. Deze editie is net als de volgende een hardcover-uitvoering in A4. Deze editie telt 196 pagina’s en is in zeer hoge kwaliteit gedrukt.

De tweede editie komt er ook snel aan, begin oktober. Hij verschilt niet wezenlijk van de eerste. In de tweede editie wel nog een extra hoofdstuk over tuning waarin een interview met Dion ‘HPT’ Hillebrink. Verder in een extra hoofdstuk ‘Saab in Nederland’ een interview met Karl Wevers, ex-directeur van Saab-importeur A.I.M. Ook bevat de tweede editie een lijst met relevante contactgegevens van enkele Saab-specialisten en organisaties. De winkelprijs van de tweede editie is eveneens € 39,95. Het boek is hier te bestellen, vanaf ca. 1 november bij bol.com en in sommige boekhandels. Bestelgegevens voor boekhandelaren (mogelijk in samenwerking met een andere, bij het CB aangesloten uitgeverij) volgen. Bestellen buiten het CB om is nu al mogelijk. Enkel grotere boekhandels zullen het mogelijk al eerder in voorraad hebben, nadere informatie volgt.

Mogelijk zullen enkele exemplaren van de eerste editie ook bij www.900classic.nl en bij Bol.com te koop zijn, spoedig meer daarover.

Errata en aanvullingen:

Op p. 108 van de eerste editie staat Pininfarina, dat moet uiteraard Giorgetto Giugiaro zijn.

900classics.nl is de tweede URL van het bedrijf van Robert Wiering, de eerste is 900classic.nl. Beide URL’s komen uit op dezelfde website.

Coverpicture: https://saabcarmuseum.se

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *