Volg nu een cursus via mail of volg individuele coaching

Nieuw:

Volg nu een cursus via mail of volg individuele coaching.

  • Vanaf € 25,- per week, per week op te zeggen of te pauzeren.
  • Vraag alles wat u wil weten
  • Contact via mail en (desgewenst) telefoon
  • Maak foto’s en stuur deze op
  • Volg thuis een cursus of coaching, qua inhoud en niveau afgestemd op uw camera en kennis
  • Voor alle Nikon-camera’s. Canon en Sony in overleg, in ieder geval in combinatie met Fotograferen met een fullframe systeemcamera.

Het zijn vreemde tijden. Om de groep van kwetsbare personen te beschermen moeten we allemaal voorzichtig zijn, afstand houden en contact vermijden. Dat hebben we graag voor deze groep over, maar mede door thuiswerken en werktijdverkorting is er ineens veel tijd die moeilijk op een prettige manier in te vullen is. Bovendien is het goed om de gedachten even op iets anders te richten dan op het virus. Er zijn echter maar weinig dingen die u nog kunt doen. Sporten in ieder geval niet, maar ook familiebezoek of bezoek aan vrienden is af te raden.

Fotograferen is juist in deze tijd een ideale tijdsbesteding. U kunt het combineren met wandelen, u kunt het individueel doen zelfs bij het maken van portretten houdt u minimaal 1,5 m afstand. U kunt er meteen mee beginnen. Bovendien is het lente, het moment bij uitstek om te fotograferen!

Maar op het moment dat u zich intensiever met iets bezighoudt, leert u ook dat uw kennis beperkter is dan u dacht. U stoot op die manier op problemen die u niet zo snel kunt oplossen. Hoe zorgt u ervoor dat de hemel goed doortekend is zonder dat de foto te donker wordt? Waarom kloppen de kleuren niet? Hoever mag ik eigenlijk diafragmeren en wat is het beste diafragma voor een specifieke lens? Is het misschien zinvol om nieuwe apparatuur te kopen? Moet ik doorgaan met een DSLR of wordt het tijd voor een systeemcamera (spiegelloze camera)?

Volg dus nu een cursus via mail of vraag individuele coaching aan.

Vanaf € 25,- per week, per week op te zeggen of te pauzeren.

Coaching in overleg na (gratis) telefonisch kennismakingsgesprek of kennismakingsmail/chat.

mail voor aanmelding of meer informatie