Bèta 0.5

U hebt het misschien gemerkt: ik ben heel erg druk. Zes boeken geschreven en vormgegeven dit jaar, een reeks van artikelen en tests voor Digifotopro en dan alle besognes rond het uitgeven en propageren van de boeken. De site is er een beetje bij ingeschoten sinds ik hem in maart op WordPress geïnstalleerd heb. ‘Een beetje’ is nogal een understatement. Na de eerste installatie, die me ongeveer acht uur gekost heeft, heb ik één hele (lange) dag aan gewerkt, inclusief de configuratie en het verhuizen en opnieuw installeren. Ja, ik ben erg blij dat ik niet meer met Dreamweaver werk, maar veel kan overlaten aan WordPress en wat plug-ins. Moest wel met wat code die ik ergens op een forum gevonden heb, de site nog aanpassen, omdat hij alle foto’s met een factor tien verslechterde 🙁 Spoedig meer wijzigingen, waaronder het beschikbaar stellen van de filmpjes. O ja, tengevolge van een IMAP-instelling waarvan ik mij niet bewust was (dat krijg als je steeds haast hebt), zijn er mails verloren gegaan. Mocht u dus op antwoord wachten, stuurt u mij dan s.v.p. een herinnering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *