Een nieuwe lente, een nieuw boek

Fotograferen met een Nikon D3500 en D3400

Net verschenen: een geheel nieuw boek in de serie Nikon-boeken die in 2006 gestart is, toen nog bij Pearson Education. Er volgden nog twintig Nikon-boeken bij Pearson en er gingen nog drie algemene fotografieboeken aan vooraf. Van Duuren Media nam het stokje over en dat leverde nog veertien Nikon-boeken op en drie over algemene fotografische (en filmische) onderwerpen. Nu is er mijn eigen uitgeverij, met als imprint dr3book. Nieuw is onder meer een beter vormgeving met veel ruimte voor grote foto’s doordat het boek gedraaid is, een betere druk met dikker papier, meer scherpte en veel betere kleuren, en een inhoud die nog meer is toegesneden op de camera in kwestie. Bestellen of kopen kan direct via een mail aan mij (een webshop volgt) en (waarschijnlijk met ingang van 22/3) via vrijwel alle fotowinkels, de grotere boekhandels en via Bol.com. Dit jaar volgen meerdere andere boeken, onder meer nog in april Fotograferen met een Nikon D5600 en D5500 en Fotograferen met een Nikon Z 6 en Z 7.

2 thoughts on “Een nieuwe lente, een nieuw boek

  1. Beste Karel, denk toch mijn boek Nikon fullframe-camera, dat bij Van Duuren verschenen is, zie onder boeken. T.z.t. zal ik nog wel een ander boek uitgeven, maar dat duurt nog. Met vriendelijke groet, Dré de Man

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *