101 misverstanden die je je geld, gezondheid en verstand kosten

Coverfoto (Nikon Z 7, PC-E Nikkor 24mm f/3.5, shift en tilt maximaal, 1/40 s f/3,5, 64 ISO).

Dit boek is door de coronacrisis iets vertraagd. Het komt binnenkort uit. De teksten waren in grote lijnen al in 2019 af. De onverwacht veranderde en nog steeds veranderende wereld maakt het echter noodzakelijk het aan te passen. Zo stond er in 2019 nog in dat thuiswerken een veel effectievere maatregel was dan een kilometerheffing. Dat is nog steeds zo, maar in 2019 moest ik nog allerlei bewijzen ervoor aandragen dat thuiswerken praktisch mogelijk was. Dat heeft COVID-19 nu veel beter gedaan dan ik.
Ook zijn er maatschappelijke ontwikkelingen zoals burgerlijke ongehoorzaamheid 3.0 en politiek besluiten, bijvoorbeeld met betrekking tot waterstof en kernenergie die me nopen sommige teksten aan te passen. Dan was er natuurlijk ook nog een periode waarin het moeilijk was om te voorzien op welke manier ik de marketing en verkoop van het boek het beste in zou kunnen richten. Hulp daarbij is trouwens nog steeds welkom.

Op deze plaats verschijnt regelmatig een enkele publicatie van een tekst die op enigerlei wijze gerelateerd is aan een van de onderwerpen van het boek en vaak ook aan de actualiteit:

De minister van justitie hoeft zich niet aan de wet te houden
(2 september 2020)

Overigens ben ik van mening dat de minister van justitie moet aftreden
(24 september 2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *